Contacta amb nosaltres


Associació Catalana de Teatre Educatiu
C/. Provença, 74, 1-1
08901 L'Hospitalet.
Telf. 677 33 19 55
e-mail: acte-@hotmail.com
Web: http://acteatreducatiu.wordpress.com

dilluns, 28 de març del 2011

Educació i teatre

Educar és difícil.

Són molts els factors a tenir en compte alhora de pensar en l'educació d'un infant. Si a més a més, aquest infant no està sol, les preocupacions és multipliquen per 15, 18, 20, 24 o 28, en funció del nombre d'alumnes que hi ha a l'aula. Als coneixaments que es transmeten cal afegir el treball en els valors, desenvolupar les capacitats i habilitats dels alumnes, etc.

Moltes vegades es cerca el suport extern per tal que, de manera lúdica, els infants puguin veure i comprendre com determinats valors, capacitats o habilitats poden ser reforçats o adquirits. La majoria de vegades aquest suport extern es cerca a través d'un espectacle de teatre.

Però moltes vegades, els continguts, els coneixements queden oblidats en aquests tipus d'activitat lúdica.

ACTE, pretén donar un tomb a aquesta dinàmica. Per aquest motiu produeix espectacles que, sense deixar a part la transmisió de valors o el desenvolupament de les capacitats dels infants, aposten de forma contundent i decidida per reforçar aquesta tasca bàsica i prioritària com és la de transmisió de coneixements als alumnes. Podeu seguir els nostres espectacles, activitat i tasca diària a través del nostre web o a la pàgina que tenim al facebook.

Però no volem parlar només de nosaltres.

En aquest blog volem també obrir un espai a tots els professionals del món de l'educació i les arts escèniques per tal que intercanviem coneixements i experiències que ens permetin a tots seguir treballant i aprofundint en l'educació dels nostres infants.